Αφοί Δ. Σπάθα Ο.Ε.

Μπετόν Παξών

Το εργοτάξιο

Η εταιρία

Ξεκινώντας γύρω στα 1960 μια μικρή οικοδομική κατασκευαστική εταιρία, συνεχίζοντας στα βήματα μιας γενιάς πάππου προς πάππου εργολάβων και πρωτο-μαστόρων. Σε μία συνεχώς ανοδική πορεία και παρακολουθώντας την εξέλιξη των υλικών φτάσαμε στο σήμερα.

 

Ακολουθώντας λοιπόν την εξέλιξη εξοπλίσαμε την εταιρία μας με το τελειότερο αυτοματοποιημένο συγκρότημα παρασκευής Σκυροδέματος που με τις Βαρέλες κι Πρέσα εγγυούμαστε την καλύτερη ποιότητα στην Σκυροδέτηση. Παράλληλα με τα καλύτερα μηχανήματα κοπής και κατασκευής σιδήρου συμπληρώνουμε το κενό στον τομέα σιδήρου.

 

Στην συνέχεια με τα φορτηγά Γερανούς μας σας παραδίδουμε τα καλύτερης ποιότητας οικοδομικά υλικά.

Έτσι με τα εκπαιδευμένα συνεργεία μας σας παραδίδουμε την οικοδομή σας σε βέλτιστο χρόνο και σε άριστη ποιότητα σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρίες που δρουν στον τόπο μας.

Μάρτυρες: Οι κατασκευές μας

 

 Η ΑΦΟΙ Σπάθα Ο.Ε. εταιρία παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος, και εμπορίας ασβεστοπολτού, οικοδομικών υλικών , σίδηρου μπετού και μονωτικών υλικών στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην περιφερειακή οδό Γαϊου Παξών, όπου λειτουργεί από την ίδρυση της έως σήμερα.